Sidan innehåller annonslänkar

The Soft Top Luxe Vattenkokare 1,7 liter Vit

Beställ The Soft Top Luxe Vattenkokare 1,7 liter Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten The Soft Top Luxe Vattenkokare 1,7 liter Vit inom kategorin Vattenkokare.

Se gärna också

Cuisinart - Style Multi-Temp Jug Kettle Vattenkokare 1,7 L Pärlfinish

Den här fina vattenkokaren Multi-Temp Jug Kettle från Cuisinarts serie Style Collection har en fantastisk funktion där du själv kan ställa in temperaturen beroende på dryck. Temperaturen justeras enkelt på kannans handtag och höjs eller sänks med 5 °C i taget. För ett gott grönt- eller vitt te bör temperaturen ligga på 85 °C, för ört- eller svart te 100 °C och för en härlig kopp kaffe 90–95 °C. Med den här vattenkokaren får du en perfekt, smakrik och ljuvlig het dryck varje gång!

Den underbara vattenkokaren är lätt att hantera och använda, med ett tryck öppnas locket och när vattnet har kokat till rätt temperatur stängs den av automatiskt. Den stora pipen fyller upp koppen eller muggen med rykande vatten utan spill och det bekväma handtaget sitter bra i handen.

Temperaturen kan ställas in mellan 85–100 °C och den praktiska LCD-displayen på handtaget visar den aktuella temperaturen. Kannan är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité med en härlig pärlfärgad yta som gör sig snygg där den står på köksbänken. Kan användas av både höger- och vänsterhänta då den står på en 360° platta och kan vridas till önskad position. Den kokar snabbt upp ditt vatten tack vare 3kW effekten och har även ett löstagbart kalkfilter samt integrerad sladdförvaring. Produkten har 3 års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vattenkokare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rivjärn

Rivjärn från Rösle

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Kosta Boda

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Chamois

Se alla produkter
Överkast

Överkast från hemtex

Se alla produkter