Electrolux Eewa7700 Vattenkokare - Stål

Beställ Electrolux Eewa7700 Vattenkokare - Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Eewa7700 Vattenkokare - Stål inom kategorin Vattenkokare.

Produktinformation

En stor och rymlig vattenkokare som är enkel att använda med ett värmeelement på 2400W. Från grönt till svart te - som det ska smaka.

Få ut alla smakerna i ditt favoritte vid exakt rätt vattentemperatur. Den nya 7000-serien vattenkokare med SelectPRO™ System låter dig välja den optimala temperaturen för ditt te.

Indikator för realtidstemperaturen under kokning, så att du alltid vet. Löstagbart kalkfilter Kalkfiltret ser till att inget oönskat hamnar i koppen.

Enkelt att ta bort och göra rent. Auto-off i 3 lägen Automatisk avstängning i tre lägen vid kokning, vid kokning utan vatten och när du lyfter upp vattenkokaren från basenheten.

Kapacitet 1,7 liter Stor kapacitet Koka upp till 1,7 liter i ett svep! Belyst på/av-knapp På/av-knappen är belyst för att indikera om vattenkokaren är påslagen eller avslagen Öppna locket med en hand Locket på vattenkannan öppnas med ett knapptryck.

2400 W Värmeelementet på 2400 W värmer upp vattnet snabbt och effektivt. 360º roterande basstation Roterande basstation i 360º och sladdlös vattenkanna gör hanteringen enkel och smidig.

Klart och tydligt, de två stora indikatorerna för vattennivå gör det enkelt att kontrollera vattennivå när du fyller på vattenkokaren. Automatisk avstängning på 3 sätt Vattenkokaren stängs av automatiskt på tre sätt för din säkerhet när vattnet kokar, när vattenkokaren tas bort från basen och när det inte finns något vatten kvar i vattenkokaren. .

Produkter från kända varumärken
Lock

Lock från Eva Solo

Se alla produkter
Avecglas

Avecglas från Orrefors

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Vintage

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Obh

Se alla produkter