Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Eewa3330 Vattenkokare - Vit

Beställ Electrolux Eewa3330 Vattenkokare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Eewa3330 Vattenkokare - Vit inom kategorin Vattenkokare.

Produktinformation

En enkel och smart vattenkokare. Denna vattenkokare rymmer 1,7l och med ett värmeelementet på 2200 W kokar den snabbt upp vattnet. .

Se gärna också

Severin - Tekokare i glas 1,5 L 3000 W -25%

Denna tekokare i glas från Severin är full med smarta funktioner och ger ett perfekt resultat varje gång. Den är utrustad med en innovativ teinsats som fungerar som en hiss vilket gör den till en unik produkt. Tekokaren har en behållare i glas och snygga detaljer i metall vilket gör att den med fördel kan få stå framme på bänken även när den inte används.

Det enda du behöver göra är att ställa in önskat program baserat på vilken tesort du använder och sedan gör tekokaren resten. Den anpassar vattentemperaturen samt hur länge teet ska dra. När vattnet nått rätt temperatur kommer tesilen hissas ner automatisk och när det dragit klart åker silen upp igen – njut av en perfekt kopp te precis när du vill!

Tekokaren har fem förinstallerade program för olika tesorter och justerbar temperaturinställning som sträcker sig från 40 upp till 100°C och ställs in med 5°C åt gången. På LED-displayen navigerar du enkelt mellan programmen och temperaturerna. Den är även utrustad med en timerfunktion som hjälper dig hålla tiden i upp till 15 minuter. Som pricken över i har tekokaren även en värmehållningsfunktion och det medföljer en tesil i rostfritt stål.

- Kapacitet på 1,5 liter
- Tesil som automatiskt hissas ned och upp
- 5 förinstallerade program
- Justerbar temperatur mellan 40-100 °C
- Integrerad timer samt värmehållningsfunktion
- Automatisk avstängning

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Soppskålar

Soppskålar från Denby

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Bitz

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Piffany Copenhagen

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Stiernholm

Se alla produkter