Adelberg Ke112 Vattenkokare - Rostfritt Stål


Jämför produkt Adelberg Ke112 Vattenkokare - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adelberg Ke112 Vattenkokare - Rostfritt Stål i kategorin Vattenkokare här hos oss.

Produktinformation

• Kapacitet 1,0 liter • Kanna i rostfritt stål som kan roteras i 360° • Automatisk locköppningsfunktion • På/av-knapp och indikatorlampa • Torrkokningsskydd • Stängs av automatiskt när vattnet kokar • Effekt 1350-1600W .

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.

Se gärna också

Philips Hd9351/90 Vattenkokare - Rostfritt Stål

Helt rostfritt stål med extra stor öppning vid locket Hållbar vattenkokare i livsmedelsklassat rostfritt stål för lång och säker användning varje dag. Philips tar med sig 60 års erfarenhet och kunskaper av vattenkokare i den här eleganta vattenkokaren med lång livslängd. Metall Fjädrat lock Indikatorlampa 1,7 l Rostfritt stål Tålig metalldesign i livsmedelsklassat borstat rostfritt stål för lång, tillförlitlig användning. Micromesh-filter Ett löstagbart micromesh-filter i pipen fångar upp små kalkpartiklar som är mindre än 200 mikron för att garantera en ren kopp. Platt värmeelement Ett dolt värmeelement i rostfritt stål garanterar snabb kokning och enkel rengöring Flera säkerhetssystem Flera säkerhetssystem mot torrkokning, med automatisk avstängning när vattnet är klart. Indikeringslampa En elegant indikeringslampa på strömknappen tänds när vattenkokaren slås på. Vattennivåindikator Vattennivån är enkel att avläsa med en indikator som sitter under handtaget. Fjädrat lock med stor öppning Ett trycklock öppnas mjukt med en knapptryckning, så att du kan undvika ångkontakt. Den stora öppningen förenklar rengöring. Enkel påfyllning Du kan fylla på vattenkokaren via pipen eller genom att lyfta på det fjädrade locket. Sladdlös + 360° vridbar basplatta Den sladdlösa vattenkokaren står på en 360° vridbar basplatta för enkla lyft och enkla byten. Dold sladdvinda Sladden kan lindas under bottenplattan, så att den har rätt längd för alla kök och kan förvaras enkelt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.