Sidan innehåller annonslänkar
Paradisverkstaden

Fröhus Vas Kapsel Dimgrå

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Fröhus Vas Kapsel Dimgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fröhus Vas Kapsel Dimgrå i kategorin Vaser här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vaser
Artikelnummer: 10258139
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från Marimekko

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Georg Jensen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.