Sidan innehåller annonslänkar

Aalto vas 175x140 mm Mossgrön


Beställ Aalto vas 175x140 mm Mossgrön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aalto vas 175x140 mm Mossgrön inom kategorin Vaser.

Se gärna också

Magnor - Iglo Ljuslykta / Vas 22 cm Ash Black

Underbar kombinerad vas och ljuslykta i glas från Magnor.

Iglo är designad av de norska paret Knut & Kjarta, är både en vas och ljuslykta tillverkad i ett munblåst glas av erfarna glasblåsare med långa traditioner inom hantverket.

Iglo har den organiska formen av ett isblock där ljuset reflekteras effektfullt i de släta ytorna beroende på hur ljuset faller. Inspirerad av den nordiska vintern, en solnedgången i ett fruset arktiskt landskap, finns Iglo i två lite mörkare toner och en mer gyllene.

Iglo är en stämningshöjande serie som kan användas både som ljuslyktor eller vaser, ensamma eller i en harmonisk kombination med varandra. Eftersom serien är munblåst är inte den ena produkten den andra helt lik utan alla delar har ett unikt uttryck och har Knut & Kjartans karaktäristiska signum i botten som ett bevis på gott hantverk och genuint varumärke.

Iglo finns i storlekarna small 9 cm, medium 15 cm och large 22 cm.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Uppsugna partiklar hamnar i en dammsugarpåse eller annan behållare i dammsugaren, som beroende på modell antingen kan bytas ut eller tömmas och återanvändas när den blir full.