& klevering - Bubble Ljushållare Marmor 10 cm Brun

-70%

Beställ & klevering - Bubble Ljushållare Marmor 10 cm Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten & klevering - Bubble Ljushållare Marmor 10 cm Brun inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Elegant ljushållare i marmor från Klevering som garanterat höjer mysfaktorn hemma. Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering. .

Se gärna också

Hilke - Amico Vas 20 cm Mässing

Den lilla vasen ur Hilke Collection serien Amico, handgjord i finaste kvalitet av blankpolerad mässing eller förnicklad mässing.

Amico betyder vän på italienska och för Hilke Collection symboliserar vasen vänskap och lika värde. Vasen har en enkel elegans över sig och kommer agera som rummets blickfång och mittpunkt. Vasens hals formar buketten på ett vackert sätt. Vasen kan med fördel matchas med andra vaser i samma serie.

Små ojämnheter kan förekomma eftersom alla Hilke Collections produkter är handgjorda, i och med vasen inte är putsad på insidan då den är gjord för att användas med vatten kommer insidan att ärga med tiden och färgen förändras, detta kan man enkelt åtgärda med putsning.

Hilke Collections ljusstakar och inredningsdetaljer har en fantastisk glans och om du önskar behålla den högglansiga yta som produkten har så måste den putsas regelbundet. Vi rekomenderar putsen Glanol för bästa resultat. För att undvika fingeravtryck som skapar fläckar rekommenderar vi att produkterna flyttas i hemmen med en putsduk eller en bommullshandske.

Läs mer

Från kunskapsbanken

101

101 (CI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.