House Doctor

House Doctor - Santa Fe Vas Keramik 25 cm

479 kr 310 kr-35%
Kontrollera pris

Köp nu

Elegant vas med sköna former och klassisk stil. Dess stora volym nedtill och avsmalnande topp gör den utmärkt för en härlig blomsterbukett att breda ut sig och sprida sin praktfullhet. Vasens diskreta färg och vackra enkelhet gör att den passar in i alla hem och låter blommornas skönhet få komma till sin rätt. Från danska familjeföretaget House Doctor.


Beställ House Doctor - Santa Fe Vas Keramik 25 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten House Doctor - Santa Fe Vas Keramik 25 cm inom kategorin Vaser funktion.

Kategori: Vaser funktion
Artikelnummer: 118829
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kaffe

Kaffe är en dryck som tillverkas av kaffebuskens frön, kallade kaffebönor. Kaffebusken kommer ursprungligen från subtropiska Afrika och har därifrån exporterats till andra delar av världen.Kaffedrickandet har sitt ursprung i Etiopien för två tusen år sedan och fick en spridning via Arabiska halvön till Turkiet. Kaffe importerades först som apoteksvara till Sverige under slutet av 1600-talet. Under 1800-talet tog kaffedrickandet rejäl fart i samband med koloniseringen av Afrika och Sydamerika där stora plantager kunde förse bland annat kolonialmakterna med bönor. Under 1900- och 2000-talet har drycken fått en starkare ställning i många länder i Afrika, Amerika och Europa. Finländare är den mest kaffedrickande nationaliteten, de dricker omkring 12 kg kaffe per person och år (2011).Kaffe var i slutet av 1900-talet den vara som genererade näst mest exportinkomster för utvecklingsländer, efter olja. År 2010 producerades 7,4 miljoner ton kaffebönor. De främsta odlingarna ligger i Brasilien, Vietnam, Indonesien, Colombia och Etiopien.