Sidan innehåller annonslänkar
House Doctor

House Doctor - Juno Vas 22,5 cm Vit

449 kr 284 kr-37%
Kontrollera pris

Köp nu

Den största vasen ur Juno från House Doctor har ett naturligt och organiskt formspråk med sin mjuka och bulliga siluett. Eftersom vasen är handgjord är varje vas unik, både till formen och ytbehandlingen vilket ger Juno en autentiskt känsla. Juno är vacker i alla sin enkelhet men kan med fördel grupperas med de andra vaserna ur samma serie för att skapa mer effekt. Juno finns i tre olika storlekar och i Camel eller Vitt.


Beställ House Doctor - Juno Vas 22,5 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten House Doctor - Juno Vas 22,5 cm Vit inom kategorin Vaser funktion.

Kategori: Vaser funktion
Artikelnummer: 124448
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.