Sidan innehåller annonslänkar
House Doctor

House Doctor - Jar Vas 30 cm

149 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Vasen Jar är precis vad den heter, både en vas och en praktisk burk. Den har en stram och klassisk stil vilket gör att den är mycket vacker på ett tidlöst sätt. Den är mycket användbar, antingen som vas eller bara som den är i sin enkelhet. Vasen Jar finns i flera olika storlekar.


Beställ House Doctor - Jar Vas 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten House Doctor - Jar Vas 30 cm inom kategorin Vaser funktion.

Kategori: Vaser funktion
Artikelnummer: 116855
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rivjärn

Ett rivjärn är ett köksredskap som används för att riva livsmedel, exempelvis hårdost, skalade rotfrukter, citronskal, kokosnötter och större kryddor. Rivjärn är ofta gjorda av metall. Klassiska rivjärn brukar ha fyra yttersidor, vara öppen i botten och toppen samt ha ett handtag ovanpå för att man ska kunna hålla rivjärnet på plats vid användning och förflytta det lättare. Varje yttersida består av hål, i en viss storlek, med vassa kanter. Genom att dra det man vill riva nedåt mot hålkanterna bildas strimlor, spån eller skivor beroende på hålens utformning. Den färdigrivna produkten hamnar i centrum av rivjärnet, så man kan använda rivjärnet stående på exempelvis en skärbräda. Rivjärn finns även i andra former och i olika storlekar.

301

301 (CCCI) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.