Sidan innehåller annonslänkar
Spring Copenhagen

Spring Copenhagen - Vas 11 cm Brun

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Liten rund vas i glaserad stengods, formgiven av Eva Stæhr-Nielsen, verksam i danska keramikverkstaden Saxbo från 1932 till 1968. Matcha gärna med andra vaser från Eva Stæhr-Nielsen!


Jämför produkt Spring Copenhagen - Vas 11 cm Brun online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Spring Copenhagen - Vas 11 cm Brun i kategorin Vaser dekoration här hos oss.

Kategori: Vaser dekoration
Artikelnummer: 308170
Visa fler

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

Cooee

Cooee är en ort i Australien. Den ligger i kommunen Burnie och delstaten Tasmanien, i den sydöstra delen av landet, omkring 240 kilometer nordväst om delstatshuvudstaden Hobart. Antalet invånare är 573.Närmaste större samhälle är Burnie, nära Cooee. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 259 millimeter. Den regnigaste månaden är augusti, med i genomsnitt 312 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 91 mm nederbörd.