Sidan innehåller annonslänkar
Spring Copenhagen

Spring Copenhagen - Skål 16,5 cm Blå/Grå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vacker skål i stengods formgiven av Eva Stoehr-Nielsen då hon var verksam vid keramikverkstaden Saxbo. Skålen produceras numera för hand i Portugal och varje exemplar är, då som nu, helt unikt med varierande blå-gråa toner med inslag av brunt. Använd skålen för frukt vid middagsbordet eller som förvaring för småsaker i hallen.


Beställ Spring Copenhagen - Skål 16,5 cm Blå/Grå på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Spring Copenhagen - Skål 16,5 cm Blå/Grå inom kategorin Vaser dekoration.

Kategori: Vaser dekoration
Artikelnummer: 308257
Visa fler

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

Cooee

Cooee är en ort i Australien. Den ligger i kommunen Burnie och delstaten Tasmanien, i den sydöstra delen av landet, omkring 240 kilometer nordväst om delstatshuvudstaden Hobart. Antalet invånare är 573.Närmaste större samhälle är Burnie, nära Cooee. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 259 millimeter. Den regnigaste månaden är augusti, med i genomsnitt 312 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 91 mm nederbörd.