Spring Copenhagen

Spring Copenhagen - Model No 7 Vas 10,5 cm Blå/Turkos

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Liten rund vas i glaserad stengods, formgiven av Eva Stæhr-Nielsen, verksam i danska keramikverkstaden Saxbo från 1932 till 1968. Vasen är en av hennes allra första och har blivit en inredningsklassiker i mångas hem. Matcha gärna med andra vaser från Eva Stæhr-Nielsen!


Beställ Spring Copenhagen - Model No 7 Vas 10,5 cm Blå/Turkos på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Spring Copenhagen - Model No 7 Vas 10,5 cm Blå/Turkos inom kategorin Vaser dekoration.

Kategori: Vaser dekoration
Artikelnummer: 308098
Visa fler

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

Cooee

Cooee är en ort i Australien. Den ligger i kommunen Burnie och delstaten Tasmanien, i den sydöstra delen av landet, omkring 240 kilometer nordväst om delstatshuvudstaden Hobart. Antalet invånare är 573.Närmaste större samhälle är Burnie, nära Cooee. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 259 millimeter. Den regnigaste månaden är augusti, med i genomsnitt 312 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 91 mm nederbörd.