Spring Copenhagen

Spring Copenhagen - Model No 1 Vas 10 cm Mossgrön

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Liten rund vas i glaserad stengods, formgiven av Eva Stæhr-Nielsen, verksam i danska keramikverkstaden Saxbo från 1932 till 1968. Vasen är en av hennes allra första och har blivit en inredningsklassiker i mångas hem. Matcha gärna med andra vaser från Eva Stæhr-Nielsen!


Jämför produkt Spring Copenhagen - Model No 1 Vas 10 cm Mossgrön online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Spring Copenhagen - Model No 1 Vas 10 cm Mossgrön i kategorin Vaser dekoration här hos oss.

Kategori: Vaser dekoration
Artikelnummer: 308128
Visa fler

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

101

101 (CI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

Cooee

Cooee är en ort i Australien. Den ligger i kommunen Burnie och delstaten Tasmanien, i den sydöstra delen av landet, omkring 240 kilometer nordväst om delstatshuvudstaden Hobart. Antalet invånare är 573.Närmaste större samhälle är Burnie, nära Cooee. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 259 millimeter. Den regnigaste månaden är augusti, med i genomsnitt 312 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 91 mm nederbörd.