House Doctor

House Doctor - Gravity Ljushållare Järn 18 cm

469 kr 288 kr-39%
Kontrollera pris

Köp nu

Ljushållare Gravity från House Doctor har en enkel och industriell design, där kombinationen av det klara glaset och det råa järnet skapar en spännande kontrast. Ställ ett blockljus i ljusstaken och ljuset skina genom det klara glaset. Placera Gravity för sig själv i fönstret eller kombinera ljussraken med andra ljusstakar från House Doctor. Finishen på denna produkt kan variera.


Beställ House Doctor - Gravity Ljushållare Järn 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten House Doctor - Gravity Ljushållare Järn 18 cm inom kategorin Värmeljushållare.

Kategori: Värmeljushållare
Artikelnummer: 111417
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rivjärn

Ett rivjärn är ett köksredskap som används för att riva livsmedel, exempelvis hårdost, skalade rotfrukter, citronskal, kokosnötter och större kryddor. Rivjärn är ofta gjorda av metall. Klassiska rivjärn brukar ha fyra yttersidor, vara öppen i botten och toppen samt ha ett handtag ovanpå för att man ska kunna hålla rivjärnet på plats vid användning och förflytta det lättare. Varje yttersida består av hål, i en viss storlek, med vassa kanter. Genom att dra det man vill riva nedåt mot hålkanterna bildas strimlor, spån eller skivor beroende på hålens utformning. Den färdigrivna produkten hamnar i centrum av rivjärnet, så man kan använda rivjärnet stående på exempelvis en skärbräda. Rivjärn finns även i andra former och i olika storlekar.