Gastroback

Gastroback Vacuum - 46014 Vakuumföpackare Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Vakuumförpackning av dina matvaror säkrar att de håller sig fräscha mycket längre. Dessutom skyddar vakuumförpackningen mot frostskador under långtidslagring i frysen. Och om du vill prova sous vide-matlagning är en vakuumförpackare ett måste. Den här modellen från Gastroback är enkel och intuitiv att använda. Den här modellen har en vakuumhastighet på hela 8liter per minut. Olika livsmedel klarar bättre eller sämre att vakuumförpackas. Genom de 2 inställningarna är det enkelt att justera vakuumförpackningen så det passar det livsmedlet som du önskar plasta in. För att du snabbt ska kunna komma igång får du dessutom med ett set vakuumpåsar.


Jämför produkt Gastroback Vacuum - 46014 Vakuumföpackare Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gastroback Vacuum - 46014 Vakuumföpackare Svart i kategorin Vakuumföpackare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vakuumföpackare
Artikelnummer: GASTRO46014
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Trancherknivargafflar

Trancherknivargafflar från Tamahagane

Se alla produkter
Antikljus

Antikljus från Hilke

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.