Gastroback

Gastroback 46007 Vakuumföpackare - Silver

Kontrollera pris

Köp nu

Bra köp enligt det danska konsumentrådet Tænk okt 2016 En vakuumförpackare kan användas till många saker, marinera exempelvis kött och fisk på några få minuter innan det ska grillas. Den kan användas till att förpacka mat i kylen eller frysen och då utnyttja möjligheten att köpa större kvantiteter på en gång. Med en vakuumförpackare kan de flesta matvaror som kan frysas förvaras upp till 5 gånger längre och du slipper frostskador på maten eftersom man tar bort luften runt omkring den.


Jämför produkt Gastroback 46007 Vakuumföpackare - Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gastroback 46007 Vakuumföpackare - Silver i kategorin Vakuumföpackare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vakuumföpackare
Artikelnummer: GASTRO46007
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från Georg Jensen

Se alla produkter
Krus matlagning

Krus matlagning från Gustavsberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Krus

Krus, en behållare, oftast av glas eller keramik. Ett krus kan se ut som en stor flaska, ofta med handtag och kork eller som en tillbringare med pip. En känd typ av krus är Höganäskrus. En antik variant är amforan. Kruset har sitt ursprung i skänkkannan. Från 1300-talet framställdes i Rhendalen enkla stengodskrus med tydliga ränder efter drejningen där foten formades genom tumtryck. Troligen har fotdekorationen, "utkrusningen" gett kärlen deras namn. Begreppet har senare använts om serverings- och dryckeskärl. Efterhand har det Sverige har det med tiden främst kommit att syfta på enklare förvaringskärl i ler- eller stengods, men i Sydsverige har fajansstop med tennlock oftast fortsatt att kallas krus.

Matlagning

Matlagning, omvandling av livsmedelsråvaror till mat. Ett viktigt moment i matlagning är tillredning, där maten utsätts för värme. Här finns bland andra metoderna kokning, förvällning, ångkokning, stekning, bakning, fritering och rökning. Det finns också kemiska tillredningsmetoder, som gravning och inläggning. Vid matlagning är god hygien viktigt. Detta kan exempelvis inkludera att tvätta händerna, använda förkläde och kökssnibb samt att ha långt hår uppsatt.