Eico

Sweet P 85 Copper Vägghängd Köksfläkt - Koppar

9658 kr
Kontrollera pris

Läs mer och köp

En kapacitet på upp till 625 m3/t gör denna köksfläkt Eico-4760 från EICO till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.


Beställ Sweet P 85 Copper Vägghängd Köksfläkt - Koppar på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Sweet P 85 Copper Vägghängd Köksfläkt - Koppar inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: EICO-4760
Visa fler

Från kunskapsbanken

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.