Adelberg Aev907tb Vägghängd Köksfläkt - Svart


Jämför produkt Adelberg Aev907tb Vägghängd Köksfläkt - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adelberg Aev907tb Vägghängd Köksfläkt - Svart i kategorin Vägghängda köksfläktar här hos oss.

Produktinformation

Info om köksfläkten Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 700 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri.

En ljudnivå på max 56 dB betyder att du inte längre behöver hålla för öronen när köksfläkten kör på högsta effekt. En vägghängd köksfläkt kombinerar både stil och effektivitet.

Och eftersom denna typ av fläkt visuellt tar plats i ditt kök, är det viktigt att du väjer en modell vars design du gillar. Köksfläktens vertikala design gör att du får mer luft över din spis och därmed mer arbetsplats.

På så vis kan du lättare hålla koll på puttrande grytor och pannor. Tack vare den praktiska glasskärmen är denna köksfläkt lättare att hålla ren.

Skärmen skyddar nämligen övriga delar från stänk och damm så du lättare kan hålla den ren och fin. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation. .

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.