Sidan innehåller annonslänkar
Gastronoma

Gastronoma Dwm-190, Black Våffeljärn - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Med ett våffeljärn från Gastronoma kan du enkelt göra läckert frasiga våfflor till fikat eller brunchen. När du ska välja ett nytt våffeljärn är det en bra idé att titta särskilt efter hur lätt järnet är att förvara. Det är nämligen relativt få av oss som har våffeljärnet stående framme. Om ni är många i hushållet kan det också vara smart att titta på kapaciteten, dvs. hur många våfflor järnet kan göra åt gången. Våffeljärnet är ett dubbeljärn så att du grädda två våfflor samtidigt. Perfekt om du har hungriga barn där hemma som väntar otåligt på sina våfflor. Tack vare temperaturkontrollen kan du enkelt reglera temperaturen så att du får en perfekt gräddning på våfflan. Järnets effekt ligger på 1200 watt.


Beställ Gastronoma Dwm-190, Black Våffeljärn - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gastronoma Dwm-190, Black Våffeljärn - Svart inom kategorin Våffeljärn.

Läs mer...
Kategori: Våffeljärn
Artikelnummer: AD-18250001
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Lampor hängande

Lampor hängande från Strömshaga

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Tramontina

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.