Sidan innehåller annonslänkar
Gastronoma

Gastronoma Dw1200, Double Black Våffeljärn - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Med ett våffeljärn från Gastronoma kan du enkelt göra läckert frasiga våfflor till fikat eller brunchen. När du ska välja ett nytt våffeljärn är det en bra idé att titta särskilt efter hur lätt järnet är att förvara. Det är nämligen relativt få av oss som har våffeljärnet stående framme. Om ni är många i hushållet kan det också vara smart att titta på kapaciteten, dvs. hur många våfflor järnet kan göra åt gången. Våffeljärnet är ett dubbeljärn så att du grädda två våfflor samtidigt. Perfekt om du har hungriga barn där hemma som väntar otåligt på sina våfflor. Med hjälp av temperaturkontrollen kan du själv ställa en passande temperatur. Effekten är 1200 watt.


Beställ Gastronoma Dw1200, Double Black Våffeljärn - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gastronoma Dw1200, Double Black Våffeljärn - Svart inom kategorin Våffeljärn.

Läs mer...
Kategori: Våffeljärn
Artikelnummer: AD-18250001
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Royal Copenhagen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.