Belgiskt Våffeljärn med Toppfyllning Svart

Beställ Belgiskt Våffeljärn med Toppfyllning Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Belgiskt Våffeljärn med Toppfyllning Svart inom kategorin Våffeljärn.

Se gärna också

Emerio - Våffeljärn Svart

Att grädda frasigt goda våfflor har aldrig varit enklare. Med Emerios våffeljärn kan du smidigt grädda klassiskt hjärtformad och frasig våffla på en kort stund. Våffeljärnet går snabbt att både värma upp och att grädda i. Fyll bara våffelsmet i järnet och inom kort kan du njuta av en perfekt krispig våffla. Gräddningsytan består av en non-stickbeläggning som gör det enkelt att rengöra efter användning och anti-glidfötterna gör att våffeljärnet står stadigt under gräddningen.

Njut av frasiga våfflor med slyt och grädde eller varför inte med matigare tillbehör som lax, cerem fraiche och lite gräslök?

- Effekt: 900W
- Kapacitet: 1 frasig hjärtformad våffla
- Indikatorlampa
- Non-stickbeläggning
- Enkel rengöring
- Antiglid-fötter
- BPA-fri

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från House Doctor

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Byon

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från ANDREE JARDIN

Se alla produkter
Stavmixer

Stavmixer från Bamix

Se alla produkter