Eva Solo

Eva Solo - AquaStar Vattenkanna 2 L Vit

Kontrollera pris

Läs mer och köp

En stilren vattenkanna som är ett fint dekorationsobjekt att ha nära till hands. Den spetsiga pipen hjälper dig vattna även dem minsta växterna och ger en jämn stråle. Fyll enkelt på med vatten genom att ta bort hällpipen. Förvara inomhus.


Beställ Eva Solo - AquaStar Vattenkanna 2 L Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eva Solo - AquaStar Vattenkanna 2 L Vit inom kategorin Utestolar-Bord Solstolar.

Kategori: Utestolar-Bord Solstolar
Artikelnummer: 43623
Visa fler

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.