Electrolux Lfp326w Utdragbara Köksfläkt - Vit

Beställ Electrolux Lfp326w Utdragbara Köksfläkt - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Lfp326w Utdragbara Köksfläkt - Vit inom kategorin Utdragbara köksfläktar.

Produktinformation

Vår 300 fläkt med LED-lampor kräver betydligt mindre energi än andra ljuskällor och har även längre livslängd. Denna belysning är praktisk och effektiv och ger god synlighet när du lagar mat, oavsett behov. .

Se gärna också

Witt Alfa60s-2 Utdragbara Köksfläkt - Rostfritt Stål

Om ditt kök är ett av de mindre har du inte behov för en köksfläkt med extra stor kapacitet. Denna modell Alfa60s-2 från Witt har en kapacitet på upp till 266 m3/h och passar därför perfekt till mindre kök. Då motor inte är inkluderat i denna modell ska du komma ihåg att köpa den separat. En utdragbar köksfläkt ska installeras i en modul i ditt kök och är praktisk då den bara är att dra ut när den ska starta. Eftersom den bara är utdragen när den används, är denna typ av köksfläkt en av de mest diskreta. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Side-by-side

Side-by-side från Lg

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från Kitchenaid

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Bissell

Se alla produkter
Induktionsspisar

Induktionsspisar från Cylinda

Se alla produkter