Electrolux Esf9500lox Underbyggda Diskmaskiner - Rostfritt Stål

Jämför produkt Electrolux Esf9500lox Underbyggda Diskmaskiner - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Electrolux Esf9500lox Underbyggda Diskmaskiner - Rostfritt Stål i kategorin Underbyggda diskmaskiner här hos oss.

Produktinformation

Är du en del av en stor familj på 4-5 personer rekommenderar vi att du väljer en diskmaskin som enkelt klarar att diska 14 kuvert. Med Esf9500lox från Electrolux behöver du inte tömma och fylla diskmaskinen hela tiden.

A++ är den näst bästa energimärkningen en diskmaskin kan få. Det betyder att du har garanterat dig en låg vatten- och strömförbrukning, som i sin tur betyder att det är slut med dåligt samvete när du diskar.

Och det är bra, både för miljön och din plånbok. Denna modell har en ljudnivå på endast 44 dB och är bland de mest tystgående modeller på marknaden.

Den passar därför perfekt i bostäder med öppna planlösningar. Med timer-funktionen kan du planera disken fram i tiden.

Så att du själv kan bestämma när den ska diska. Det kan vara praktiskt om du föredrar att disken ska diskas på en speciell tid på dagen eller natten.

Bestickkorgen är placerad i den övre delen av diskmaskinen och ger dig plats att diska större skålar och kastruller i bottendelen av maskinen. Diskmaskinen har Aquastop.

Produkter från kända varumärken
Brickor

Brickor från Morris & Co

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Aida

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Aida

Se alla produkter