Sidan innehåller annonslänkar

BBQ Ugnsform 2,1 liter 36,5x23 cm Lera Svart

Beställ BBQ Ugnsform 2,1 liter 36,5x23 cm Lera Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten BBQ Ugnsform 2,1 liter 36,5x23 cm Lera Svart inom kategorin Ugnsformar.

Se gärna också

Pyrex - Irresistible Ugnsform 39x25 cm 4 L

Ugnsform ur serien Irresistible från Pyrex med en kapacitet på 4 liter. Denna form är tillverkad i tåligt borosilikatglas som tål temperaturer mellan -40 °C upp till 300 °C och kan därmed användas i både ugn och frys. Borosilikatglas är även reptåligt och motståndskraftigt mot fläckar och lukt. Laga en god lasagne, gratäng eller kyckling, den här formen går utmärkt att använda till en hel del rätter!

Ugnsformen är lätt att ta in och ut ur ugnen tack vare de breda handtagen och formens höga kanter motverkar att maten spiller över. Servera direkt ur formen och njut av trevliga middagar tillsammans med familj och vänner. Rengörs enkelt i diskmaskin.

Pyrex har sedan 1915 tillverkat köksredskap anpassat till de senaste trenderna och med funktionalitet i åtanke. Det franska varumärket är välkänt på grund av deras fantastiska produkter som hjälper människor att förbereda och tillaga perfekta maträtter utan krångel. 2017 blev Pyrex certifierade med Origine France Garantie för alla deras produkter i borosilikatglas.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Sous vide

Sous vide från Steba

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Marimekko

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Pyrex

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Hay

Se alla produkter