Aeg

Aeg L7tdn733e Toppmatad Tvättmaskin - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

A+++ 7000 Series ProSteam toppmatad tvättmaskin Maskinen L7tdn733e från AEG har en kapacitet på 7 kg. vilket motsvarar ungefär 20-25 T-shirts i vuxenstorlek eller 7-8 set kläder åt gången. Den här tvättmaskinen har en centrifugeringshastighet på upp till 1300 varv per minut. Det påverkar hur länge din tvätt behöver torka efter tvätt. I en kolfri motor finns det inga kolborstar vilket betyder att din tvättmaskin blir mer tystgående och kommer att hålla mycket längre. Välj en tvättmaskin med en god energiklass for att spara vatten och ström. Med energiklass A+++ får du med denna tvättmaskin en av de mest energivänliga på marknaden. De fleste tvättmaskiner har idag en smart timer-funktion. Det betyder att du med en inställning kan starta tvätten när helst du själv önskar, utan att du behöver vara hemma. Denna tvättmaskin är inget undantag. 20 min. Så snabbt kan snabbprogrammet fräscha upp dina kläder. Dessutom har tvättmaskinen en ångfunktion som tvättar dina kläder extra rena. Ångan tränger in i fibrerna ooch hjälper till att ta bort smutsen. Funktionen kan också användas till att fräscha upp dina skrynkliga kläder på bara 20 minuter - och så behöver du inte stryka efteråt.


Beställ Aeg L7tdn733e Toppmatad Tvättmaskin - Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aeg L7tdn733e Toppmatad Tvättmaskin - Vit inom kategorin Toppmatade tvättmaskiner.

Kategori: Toppmatade tvättmaskiner
Artikelnummer: L7TDN733E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.