Sidan innehåller annonslänkar

1L Flaska 2-pack Pigeon


Jämför produkt 1L Flaska 2-pack Pigeon online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1L Flaska 2-pack Pigeon i kategorin Tillbehör här hos oss.

Se gärna också

Braun Combipack 73s Tillbehör - Svart/silver

Braun Series 7 73S På 18 månader skär din rakapparat från Braun av i genomsnitt 6 000 000 hårstrån. Detta gör att skärdelarna gradvis slits ner, vilket kan ge en mindre bekväm rakning. Därför rekommenderar Braun att du byter ut skärbladet och saxhuvudet var 18e månad för att rakapparaten ska fortsätta vara lika bra. Ta hand om din rakapparat, så tar den hand om dig. • TOPPRESTANDA Braun rekommenderar att du byter ut rakhuvudet var 18e månad för fortsatt utmärkt resultat • EFFEKTIV RAKNING fyra synkroniserade skärelement som klarar på första försöket det som andra klarar på två (bevisat på 3 dagars skäggväxt. IPI Research Institute, februari 2015) • SMIDIG RAKNING med detta rakapparatshuvuds 360-gradersanpassning, för enkel rakning även i svåråtkomliga områden • ENKELT BYTE det är lätt att byta till ett nytt rakhuvud - bara att klicka på • KVALITETSHANTVERK Tillverkad i Tyskland till 100 % och kompatibel med alla Series 7-rakapparater (ny generation)

Läs mer

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.