Sidan innehåller annonslänkar

1L Flaska 1-pack Silver


Jämför produkt 1L Flaska 1-pack Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1L Flaska 1-pack Silver i kategorin Tillbehör här hos oss.

Se gärna också

Braun Combipack 53b Tillbehör - Svart

Braun Series 5 53B På 18 månader skär din rakapparat från Braun av i genomsnitt 6 000 000 hårstrån. Detta gör att skärdelarna gradvis slits ner, vilket kan ge en mindre bekväm rakning. Därför rekommenderar Braun att du byter ut skärbladet och saxhuvudet var 18e månad för att rakapparaten ska fortsätta vara lika bra. Ta hand om din rakapparat, så tar den hand om dig. • TOPPRESTANDA Braun rekommenderar att du byter ut rakhuvudet var 18e månad för fortsatt utmärkt resultat • HUDKOMFORT rakapparatens rörliga huvud anpassar sig efter ansiktets konturer för en bekväm rakning • NÄRA OCH VARSAM med detta rakapparathuvuds tryckminimerande SensoFlex-system (Series 6) • ENKELT BYTE det är lätt att byta till ett nytt rakhuvud - bara att klicka på • KVALITETSHANTVERK Tillverkad i Tyskland till 100 % och kompatibel med alla Series 5 och Series 6-rakapparater (ny generation)

Läs mer

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.