Sidan innehåller annonslänkar

0,5L Flaska 1-pack Silver


Jämför produkt 0,5L Flaska 1-pack Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 0,5L Flaska 1-pack Silver i kategorin Tillbehör här hos oss.

Se gärna också

Braun Ccr5+1 Tillbehör

Braun Clean & Renew-refiller CCR – 5+1 pack Alkoholbaserad rengöringslösning tar bort 99,9 % bakterier för optimal hygien Fräsch citronformula som avger en uppfriskande doft för en fräschare rakupplevelse Smörjmedel upprätthåller bästa prestanda hos din rakapparat Byt ut patronen var tredje månad så har du en rakapparat som är som ny, varje dag Braun Clean & Renew-refillerna är kompatibla med alla Clean&Charge-enheter för en fräsch, ren och hygienisk rakning, varje dag Clean & Renew-refillerna håller dina Braun-rakblad i toppskick för en fortsatt nära, skonsam rakning. Fräsch citronformula smörjer rakapparatens blad för en uppfriskande rakupplevelse. Den alkoholbaserade rengöringslösningen har visat sig vara upp till tio gånger mer hygienisk än att rengöra din rakapparat under rinnande vatten och tar bort 99,9 % av alla bakterier.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.