Sidan innehåller annonslänkar

Gastro De Luxe Bagest, 35x40 Cm Og Pizzaplade Tillbehör Till Köksapparater

Kontrollera pris

Köp nu

Få ett bra resultat varje gång du bakar! Att baka stål är faktiskt detsamma som en baksten - men det är upp till 18 gånger mer effektivt. Bakstålet behåller värmen, så du uppnår samma effekt som du bakade i en stenugn. Detta bakstål är tillverkat av kvalitetsstål från ledande europeiska fabriker. Stålet syltas, laserskärs, sandblästras och "bakas" därefter i en högtemperaturugn vid 430 grader i 4 timmar. På detta sätt har vi tagit bort alla föroreningar som ligger i stålets yta. Det betyder att bakstålet här är klart för användning. Dessutom ingår en pizzaplatta, så att du lättare kan lägga degen på bakplåten - och inte minst få bort det färdiga brödet igen. Den mäter 35 * 40 cm, är 6 mm tjock och väger 6,6 kg.


Jämför produkt Gastro De Luxe Bagest, 35x40 Cm Og Pizzaplade Tillbehör Till Köksapparater online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gastro De Luxe Bagest, 35x40 Cm Og Pizzaplade Tillbehör Till Köksapparater i kategorin Tillbehör till köksapparater här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tillbehör till köksapparater
Artikelnummer: GDL-BS-P
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör til dammsugare

Tillbehör til dammsugare från Irobot

Se alla produkter
Kombiugnar

Kombiugnar från Whirlpool

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Lyktan

Lyktan kan syfta på: Lyktan, Strängnäs – den gamla biskopsgården i Strängnäs, som är ett byggnadsminne Lyktan (Gröna Lund) – en åkattraktion på Gröna Lund i Stockholm