Funktion

Funktion Patio Heater 1200w Terrassvärmare - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Elegant terrassvärmare i golvmodell som står stabilt på en fot i rostfritt stål. Kan ställas var som helst och är lätt att flytta runt. Enkel på/av-funktion och 1,75 meter sladd. 1 200 watt.


Beställ Funktion Patio Heater 1200w Terrassvärmare - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion Patio Heater 1200w Terrassvärmare - Svart inom kategorin Terrassvärmare.

Läs mer...
Kategori: Terrassvärmare
Artikelnummer: FH-12241
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Gefu

Se alla produkter
Doftljus och rumsspray

Doftljus och rumsspray från hemtex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.