Termosmugg Plissé 25 cl 8 x 12 cm 2 st Vit

Jämför produkt Termosmugg Plissé 25 cl 8 x 12 cm 2 st Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Termosmugg Plissé 25 cl 8 x 12 cm 2 st Vit i kategorin Termosmuggar här hos oss.

Se gärna också

Eva Solo - Nordic Kitchen Termosmugg med tefilter 35 cl

Ta med ditt favoritte i bilen på väg till arbetet, på tågresan eller på promenad i skogen. Termosmuggen är utformad så att du kan brygga varmt te direkt i muggen. Den har ett inbyggt tefilter i locket, så att du kan njuta av en kopp nybryggt te på vägen när det passar dig. Teet håller sig varmt i flera timmar tack vare att termosmuggen har dubbla väggar med vakuum.

To go-muggen har även en bärrem och är 100% tät, vilket gör den enkel att ta med. Du behöver inte oroa dig för att den ska läcka i väskan. Locket är utformat med en praktisk klickfunktion, som gör det lätt att använda muggen med en hand.

Så här gör du
Ta ur filtret ur muggen och fyll det med teblad. Häll sedan kokande vatten upp till den böjda kanten och sätt tillbaka filtret i muggen igen. Sätt på locket. Om du vill att teet ska dra längre kan du vända muggen upp och ned, så kommer bladen i kontakt med vattnet igen.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosmuggar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Holmegaard

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Primus

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Craft

Se alla produkter