Sidan innehåller annonslänkar

Termoskanna 100 cl 32 cm Plast/Glas Grå

Jämför produkt Termoskanna 100 cl 32 cm Plast/Glas Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Termoskanna 100 cl 32 cm Plast/Glas Grå i kategorin Termosar här hos oss.

Se gärna också

Zwilling - Thermo Termosmugg 45 cl Matt Svart

Från Zwilling kommer denna utmärkta termosmugg, som är perfekt när du vill ha med en kopp kaffe eller te med till jobbet, på promenaden eller på en utflykt. Eller ta med den till ditt favoritkafé och få den påfylld med en cappucino eller latte.

Den finns i flera färger, håller värmen i upp till 7 timmar, och om man om sommaren vill ha en iskaffe eller iste (eller läskande kall lemonad!) så hålls dryckerna kylda i upp till 12 timmar. Den går att diska i diskmaskin, och locket går att ta isär för att rengöras ordentligt.

Thermo termosmugg är tillverkad i hållbart rostfritt stål och kommer med en säkerhetsfunktion som gör att den inte läcker, så den går att ha liggandes i väskan. Den har en snygg och minimalistisk design och är alltså både funktionell och estetisk. Perfekt både på landet och i stan.

- Kapacitet: 45 cl
- Dubbla väggar 18/10 rostfritt stål
- BRA fri
- Varma drycker: upp till 7 timmar
- Kalla drycker: upp till 12 timmar

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Vintage

Se alla produkter
Ostknivar

Ostknivar från Boska Holland

Se alla produkter
Mattor

Mattor från Le Creuset

Se alla produkter
Vaser

Vaser från House Doctor

Se alla produkter