Sidan innehåller annonslänkar

Teset Kanna/5 koppar Keramik - Vit

Beställ Teset Kanna/5 koppar Keramik - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Teset Kanna/5 koppar Keramik - Vit inom kategorin Tekannor.

Se gärna också

Kockums - Set Tekanna 2 L/Mugg 37 cl 6-pack Vit -30%

Set med Kockums Tekanna på 2 liter och sex matchande muggar med öra, perfekt present till den nyinflyttade!

Kockums tekanna och muggar har ett retroinspirerat formspråk och smakfull design med genomtänkta detaljer och snygga stilrena former. Den emaljerade kannan kan användas till servering av både varma och kalla drycker. Njut av en varm kopp te vid köksbordet, morgonkaffe på altanen eller närhelst du behöver något vackert att servera och dricka ur.

Kockums emaljerade kärl har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kastrullen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje kastrull av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tekannor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Rörstrand

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Byon

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från Gynning Design

Se alla produkter