Sidan innehåller annonslänkar
Höganäs Keramik

Tekanna 1,5 L med Träfat Kiselgrå Blank

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Tekanna 1,5 L med Träfat Kiselgrå Blank på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Tekanna 1,5 L med Träfat Kiselgrå Blank inom kategorin Tekannor.

Kategori: Tekannor
Artikelnummer: 10047446
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Pinheiro

Pinheiro eller Brasiliansk araukaria (Araucaria angustifolia) är en barrträdart som först beskrevs av Antonio Bertoloni, och fick sitt nu gällande namn av Carl Ernst Otto Kuntze. Araucaria angustifolia ingår i släktet Araucaria och familjen Araucariaceae. IUCN kategoriserar arten globalt som akut hotad. Inga underarter finns listade i Catalogue of Life.Det är ett karaktärsträd för södra Brasilien, där det bildar stora skogar. Träden kan bli upp till 50 meter höga med långa grenar och spetsig, omkring 3 centimeter långa barr samt klotrunda, omkring 20 centimeter tjocka kottar, 50-80 på varje träd, var och en innehållande 700-800 frön.Dessas frön, kallade pinhoes är en viktig föda för lokalbefolkningen. Veden används som byggnads- och möbelvirke och den ljusa hartsen från träden för olika ändamål.