Sidan innehåller annonslänkar

Belid - Diablo Taklampa Pendel 50 cm Svart

Beställ Belid - Diablo Taklampa Pendel 50 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Belid - Diablo Taklampa Pendel 50 cm Svart inom kategorin Taklampor.

Produktinformation

Diablo taklampa från svenska Belid, tillverkad i Varberg, är en modern tappning av en klassisk design och är tänkt som ett ljussmycke, där de inre detaljrika skärmarna omsluts av ljus. Diablo är en exklusiv familj med pendel, golv-, bord- och vägglampa.

Den passar i vardagsrum och kök. Med fokus på kvalitet, innovation och design har Belid med stor stolthet och passion, tillverkat stilrena och svensktillverkade lampor med skandinavisk design sedan 1969.

Ljuskälla ingår. Designer Joakim Fihn.

Tillverkad i Varberg, Sverige. Sladdlängd 2,8 m. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - William Taklampsskärm 26x50 cm

Taklampsskärm William från Broste Copenhagen, en modern version av den klassiska rislampan. Med sin blandning av skandinavisk och japans design kommer den att lysa upp i hemmet. Den har en innovativ och snygg form, och en metallring som kontrasterar mot det skira materialet och de mjukalinjerna.

En rislampa sprider ett mjukt och vackert ljus, och denna passar fint hängandes över ett soffbord, eller i mitten av rummet med hög takhöjd. Med sina 50 cm i höjd kommer den imponera. Lampan är lätt att göra personlig genom att använda en textilsladd i en klar färg, eller en svart sladd. I serien William ingår även andra stående och hängande lampor, och just denna modell finns även som golvlampa.

- Fäste, sladd och ljuskälla köps separat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Holmegaard

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från WMF

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Gustavsberg

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från GreenPan

Se alla produkter