Belid - Capo Taklampa Pendel 25 cm Svartstruktur/Opal glas

Beställ Belid - Capo Taklampa Pendel 25 cm Svartstruktur/Opal glas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Belid - Capo Taklampa Pendel 25 cm Svartstruktur/Opal glas inom kategorin Taklampor.

Produktinformation

En klassisk cafépendel i serien Capo från svenska Belid, tillverkad i Varberg, med ett generöst opalt glas. Pendeln sprider ett jämnt ljus, perfekt för en hall eller som allmänljus i ett rymligt kök.

Med fokus på kvalitet, innovation och design har Belid med stor stolthet och passion, tillverkat stilrena och svensktillverkade lampor med skandinavisk design sedan 1969. Ljuskälla ingår ej.

Tillverkad i Varberg, Sverige. Sladdlängd 3 m. .

Se gärna också

Watt & Veke - Ellipse Taklampa 65 cm Vit -36%

Ellipse är en elegant och iögonfallande taklampskärm klädd i sobert bomullsjersey från Boel & Jan. Denna tjusiga taklampa från svenska design-och belysningsvarumärket Watt & Veke påminner om ett vackert rymdskepp, och passar lika bra i sovrummet som i hallen eller vardagsrummet!

Den sprider ett fint mjukt allmänljus som skapar en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Med rena, fina linjer och klädd i vackert tygpassar denna tidlösa lampa de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt. Finns i fler storlekar. Takupphäng är inte inkluderad.

- Taklampskärm i bomullsjersey.
- 65 cm i diameter, 25 cm i höjd. br>- E27-sockel.
- Maxwatt 60 W.
- Takupphäng är ej inkluderad.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Kenwood

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Ankarsrum

Se alla produkter
Skedar

Skedar från Vintage

Se alla produkter