Sidan innehåller annonslänkar
Verpan

Fun 0dm Pendel Eu Krom

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Fun 0dm Pendel Eu Krom på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fun 0dm Pendel Eu Krom inom kategorin Taklampor Pendlar.

Läs mer...
Kategori: Taklampor Pendlar
Artikelnummer: 10261451
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Skultuna

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Pressobryggare

I en pressbryggare (även kallad kaffepress) tillreds kaffe genom att antingen ett speciellt grovmalet kaffe ofta marknadsfört under namn som bistro- eller pressokaffe, eller ett vanligt bryggkaffe placeras i botten på kannan varefter hett vatten (92-96 °C) tillsätts. Kaffet rörs om innan locket placeras på kannan med filtret vilande ovanpå kaffeblandningen. Detta får dra i tre till fem minuter sedan pressas filtret långsamt ned genom kaffet så att sumpen samlas i botten av kannan under filtret. Kaffet är nu färdigt att serveras direkt ur kannan. Eftersom filtret i en pressobryggare inte är lika finmaskigt som ett vanligt kaffefilter behåller kaffet mer av sin smak och av sina eteriska oljor.