Sidan innehåller annonslänkar

Ella Bordstablett Ø38 cm Natur

Jämför produkt Ella Bordstablett Ø38 cm Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ella Bordstablett Ø38 cm Natur i kategorin Tabletter här hos oss.

Se gärna också

Marimekko - Elokuun Tablett 31x42 cm Grön/Oblekt Bomull -25%

Naturinspirerad bordstablett som mäter 31x42 cm i 100% bomull med Marimekkos Elokuun Varjot-mönster och en akrylbelagd yta för enkel rengöring.

Förhindra spill med denna eleganta bordstablett i oblekt bomull med ett naturinspirerat mönster från Marimekko. Bordstabletten är inte bara vacker att titta på, den är också riktigt praktisk! Med sin akrylbelagda yta är den nämligen smutsresistent och riktigt enkel att rengöra – det är bara att torka av den med en våt trasa så är den som ny igen! Bordstablettens lugnande mönster heter Elokuun Varjot - vilket är finska för ”augustiskuggor ”- och designades år 2020 av Maija Louekari med inspiration tagen från hennes egen vilda trädgård. Mönstret är, enligt designern själv, en hyllning till grönska, frihet och varma vindar.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsartiklar övrigt

Dekorationsartiklar övrigt från Cooee

Se alla produkter
Handdukar

Handdukar från Hotel Selection

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Pols Potten

Se alla produkter
Ångtvättare

Ångtvättare från Bissell

Se alla produkter