Steba

Steba - Svamp/Frukttork 360° roterande 31 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Svamp- och frukttork från Steba. Gillar du torkad frukt eller svamp, är detta maskinen för dig, du kan även torka örter och bär. Denna tork har en jämn och snabb torkning på grund av 360 graders rotation. Torken har fem torkytor, var och en med diametern 32,5 cm. Den elektroniska timern ställs enkelt in mellan 35° C och 70° C och även mellan 1 och 48 timmar. Alla vitaminer och näringsämnen bevaras i maten och den är smidig och lättanvänd, tar inte mycket plats. Praktiskt, hälsosamt, och fräscht!


Jämför produkt Steba - Svamp/Frukttork 360° roterande 31 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Steba - Svamp/Frukttork 360° roterande 31 cm i kategorin Svamp -Frukttork här hos oss.

Kategori: Svamp -Frukttork
Artikelnummer: 123346

Från kunskapsbanken

Svamp

Svamp kan syfta på: Svampar – ett eget rike bland organismerna Fruktkropp – den del av svampen som är synlig ovan jord och till vardags kallas för "svamp". Matsvampar – svampar med ätbara fruktkroppar. Svampsjukdom – skadlig spridning av svamp i eller på en människa eller annan organism. Svampdjur – en djurstam som till utseendet liknar svampar Slemsvampar – en huvudgrupp (stam) bland protisterna som trots sitt namn inte är besläktade med svampar Äkta tvättsvamp – sfäriska svampdjur av släktet Spongia eller Hippospongia Svamp (redskap) – rengöringsredskap som kan suga upp och hålla vätska Svampmoln – en typ av moln som formas vid explosion eller snabb förbränning.