Brabantia

Strykbord Stl C med Solid Ångstationshållare i Rostfritt Stål Botanical

1469 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Strykbord Stl C med Solid Ångstationshållare i Rostfritt Stål Botanical online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Strykbord Stl C med Solid Ångstationshållare i Rostfritt Stål Botanical i kategorin Strykbord här hos oss.

Kategori: Strykbord
Artikelnummer: 10202518
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.