Sidan innehåller annonslänkar
Espegard

Espegard - Bålpanna 60

2790 kr 1990 kr-29%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Med Bålpannan 60 från Espegard kan du njuta av en knastrande, värmande eld under frostiga vinterdagar eller tilllaga läckra maträtter ute i det fria. Bålpannan är den ultimata produkten för den som tycker om att spendera tid utomhus, mysiga stunder och som söker efter en speciell upplevelse att dela med familj och vänner, eller kanske för dig själv. Bålpannan i svart emaljerad stål har ben av svart pulverlackad stål och kan både höjas och sänkas.

Bålpannan står stabilt på underlaget då benen går att justera och den kommer med en hel del tillbehör grillgaller i rostfritt stål, kedja för upphängning av kaffepanna och ett uppsamlingskärl där fett, aska och glöd samlas. Samlas runt bålpannan för trevliga stunder och koka kaffe eller grilla korv över öppen eld, med bålpannan kan du göra det mesta och den kan likväl användas i stan som på fjället. Den moderna bålpannan passar lika bra ute i trädgården hemma som vid stugan ute i skogen.

Bålpannan ser till att anledning alltid finns för att få tända upp en eld och spendera lite mer tid utomhus, oavsett om det är vinter eller sommar. Spana in alla de tillbehör som finns tillgängliga till Bålpannan våffeljärn, toastjärn, soppgryta, popcorngryta och mycket mer finns att utforska. En fantastisk produkt som kommer förgylla kalla såväl som varmare dagar.


Beställ Espegard - Bålpanna 60 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Espegard - Bålpanna 60 inom kategorin Stormkök.

Kategori: Stormkök
Artikelnummer: 136804
Visa fler

Från kunskapsbanken

60

60 (LX) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.