Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - Stekspade BIO 31,5 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Stekspade BIO. Stekspade med flexibelt blad som gör det lätt att komma in under maten. Passar bra att användas till stekpannor med ömtålig beläggning.

Tillverkad av biobaserad plast som framställts av glasfiber och amidplast.

Materialet ger upp till 50% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkter av traditionell plast.

- Tål maskindisk
- Tillverkad i Sverige


Jämför produkt GastroMax - Stekspade BIO 31,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Stekspade BIO 31,5 cm i kategorin Stekspadar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Stekspadar
Artikelnummer: 133703
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ångstationer

Ångstationer från Philips

Se alla produkter
Fristående frysar

Fristående frysar från Asko

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Uppsugna partiklar hamnar i en dammsugarpåse eller annan behållare i dammsugaren, som beroende på modell antingen kan bytas ut eller tömmas och återanvändas när den blir full.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär