GastroMax

GastroMax - GastroMax Stekspade Med Hål BIO 31 cm

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Stekspade med hål BIO. Slipp överflödigt fett från stekpannan. Det flexibla bladet gör det lätt att komma in under maten och hålen gör att fettet kan rinna igenom bladet. Stekspaden passar bra att användas till stekpannor med ömtålig beläggning.

Tillverkad av biobaserad plast som framställts av glasfiber och amidplast.

Materialet ger upp till 50% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkter av traditionell plast.

- Tål maskindisk
- Tillverkad i Sverige


Beställ GastroMax - GastroMax Stekspade Med Hål BIO 31 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - GastroMax Stekspade Med Hål BIO 31 cm inom kategorin Stekspadar.

Läs mer...
Kategori: Stekspadar
Artikelnummer: 133704
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör till köksapparater

Tillbehör till köksapparater från Blendtec

Se alla produkter
Kokkärl

Kokkärl från Kockums

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kokkärl

Kokkärl är en behållare som används för att upphetta mat i vid matlagning. Kokkärlets utformning och tillverkningsmaterial beror på dess användningsområden. Kärl avsedda för tillagning på spis eller kokplatta måste kunna leda värme bra så att värmen från plattan eller gaslågan kan överföras till maten. Kokkärl för tillagning i mikrovågsugn behöver däremot inte vara bra värmeledare. Vanliga värmeledande material är aluminium, rostfritt stål och koppar. För tillagning i mikrovågsugn kan kärl av bland annat porslin, plast och glas användas. Behållare som används för förvaring eller blandning av kall mat kallas normalt inte kokkärl.