Sidan innehåller annonslänkar
Staub

Staub - Stekpanna 24 cm Trähandtag

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Traditionell emaljerad gjutjärnsstekpanna i moderniserad design. Ergonomiskt utformade handtag av björk och emaljerad undersida för att inte repa spisen. Pannan är lättare än andra gjutjärnspannor på marknaden då Staub har optimerat vikten så att den inte väger så mycket mer än en rostfri stekpanna. Designad och tillverkad i Frankrike.


Beställ Staub - Stekpanna 24 cm Trähandtag på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Staub - Stekpanna 24 cm Trähandtag inom kategorin Stekpannor.

Kategori: Stekpannor
Artikelnummer: 100432
Visa fler

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Petter

Petter, mansnamn, norsk och även svensk form av grekiskans Petros. Namnet kom till Sverige med kristendomen och aposteln Petrus, vars egentliga arameiska namn - Kepa eller Kepha - betyder "klippa". Det kan också tänkas att Petter härstammar från Peter, en engelsk form av Petrus som betyder just "klippa". Mellan åren 1986 och 1993 hade Petter namnsdag den 29 juni i den svenska almanackan, men saknar nu namnsdag.