Sidan innehåller annonslänkar
Funktion

Funktion Stegepande 28 X 5,5 Cm Stekpanna

383 kr 377 kr-2%
Kontrollera pris

Köp nu

Tillverkad i aluminium med kraftig induktionsbotten på 4,3 mm och med en keramisk beläggning på insidan, vilket ser till att maten lätt kommer ut och att rengöringen blir enklare. Ergonomiskt mjukt grepp. Gäller alla värmekällor - inkl. induktion. Ej lämplig för


Beställ Funktion Stegepande 28 X 5,5 Cm Stekpanna på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion Stegepande 28 X 5,5 Cm Stekpanna inom kategorin Stekpannor.

Läs mer...
Kategori: Stekpannor
Artikelnummer: FH-24396
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från Vintage

Se alla produkter
Luftfuktare

Luftfuktare från Beurer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Luftfuktare

Luftfuktare är en anordning vars syfte att höja en luftmängds relativa luftfuktighet. En luftfuktare producerar ånga som absorberas i luften. Den brukar ha en inbyggd vattenbehållare som användaren fyller på. Det finns flera typer av luftfuktare med olika för- och nackdelar.I inomhusmiljöer rekommenderas en relativ luftfuktighet mellan 30 och 60 procent. För låg relativ luftfuktighet kan bland annat leda till torr hud och torra luftvägar. Det har även argumenterats att ökad luftfuktighet kan motverka smittspridning och allvarliga infektioner av luftburna sjukdomar. Ett antal studier undersöker sambanden mellan covid-19 och luftfuktighet (läst 2021). En risk med luftfuktare är att de kan orsaka fuktskador.För att istället minska den relativa luftfuktigheten används en avfuktare.