Sidan innehåller annonslänkar
Staub

Staub - Gryta 8,35 L rund Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En snygg gryta att ta från spisen direkt till bordet. Tillverkad i emaljerat gjutjärn som hindrar grytan från att rosta samt ger grytan en non-stickbeläggning vilket hindrar maten från att bränna fast. Har små upphöjningar på insidan av locket som ser till att vatten som kondenserar under tillagningen regnar ner jämnt och fördelat över innehållet i grytan. Detta gör maten mer smakrik och saftig. Grytan klarar ugnsvärme upp till 260°C och kan användas på alla typer av spisar.


Jämför produkt Staub - Gryta 8,35 L rund Svart online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Staub - Gryta 8,35 L rund Svart i kategorin Stekgrytor här hos oss.

Kategori: Stekgrytor
Artikelnummer: 65690
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.