Russell hobbs

Russell Hobbs Desire 3-in-1 Hand Blender Stavmixer - Röd

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En stavmixer kan med rätt tillbehör vara lika flexibel som köksassistenter, och denna modell från Russell Hobbs är inget undantag. Den låga vikten gör det till ett nöje att använda den och du kan enkelt packa ner mixern och tillbehören efter användning. Eftersom stavmixern har 2 olika hastigheter kan du anpassa den för olika ändamål. Du får en visp med stavmixern. En hackare följer med i förpackningen. Den medföljande bunken har en kapacitet på 500 ml. Dessutom medföljer en kopp som rymmer 500 ml.


Beställ Russell Hobbs Desire 3-in-1 Hand Blender Stavmixer - Röd på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Russell Hobbs Desire 3-in-1 Hand Blender Stavmixer - Röd inom kategorin Stavmixers.

Kategori: Stavmixers
Artikelnummer: 24700-56
Visa fler

Från kunskapsbanken

Handtag

Handtag kan syfta på: Dörrhandtag – ett handtag som sitter monterat på en dörr, och används för öppna eller stänga den Handtagskärna – en avlång kärna för tillverkning av stenredskap

Stavmixer

Stavmixer är ett avlångt (stavformat), elnätdrivet eller batteridrivet köksredskap som i stort sett fyller samma funktion som en traditionell köksmixer men lämpar sig bättre för arbeten av mindre karaktär. En stavmixer kan mixa, hacka, bereda och vispa. Den har på senare år blivit vanlig på såväl restauranger som i hemmen.