Sidan innehåller annonslänkar
Markslöjd

Hudson Golvlampa 2 Ljus Stål

2095 kr 1459 kr-30%
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Hudson Golvlampa 2 Ljus Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hudson Golvlampa 2 Ljus Stål inom kategorin Stativlampor.

Kategori: Stativlampor
Artikelnummer: 10070164
Visa fler

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.